FILM Mój Bałtyk

MÓJ BAŁTYK to materiał, który powstał z miłości do Bałtyku i potrzeby uświadomienie, jak ważny jest Bałtyk dla każdego z nas, jak wspaniałe mamy wspomnienia z nim związane i w końcu, jak istotna jest jego ochrona.

#kochamBAŁTYK #mójbałtyk #twójbałtyk #fundacjaMARE #1procent

W MARE wierzymy, że nasze działania przyczynią się do uratowania Bałtyku i poprawy jego stanu ekologicznego. Nie dokonamy tego sami! Twoja pomoc jest niezbędna. Przecież chodzi o TWÓJ i NASZ BAŁTYK! Sprawdź jak możesz nas wesprzeć w zakładce "Wesprzyj Nas". Każde, nawet najmniejsze wsparcie, to możliwość realizacji kolejnych projektów i działań edukacyjnych, których celem jest ochrona Bałtyku. Chronimy Bałtyk dla Ciebie.

Reżyseria: Edyta i Krystian Bielatowicz
Zdjęcia, dron: Krystian Bielatowicz
Scenariusz, montaż: Edyta Bielatowicz "Morze, nasze morze" Adama Kowalskiego ząspiewała Edyta Bielatowicz
Miejsce nagrań: Studio810
W filmie wystąpili: Karol Wiśniewski, Radek Topolski, Maciej Sobczak, Piotr Królikowski, Justyna Kurdej, Łukasz Chomyn, Marta Wojnarowska, Jadwiga Kosowska, Joanna Derehajło, Aneta Sarna, Jagoda Sułek.